Anthony Robbins un mentor motivational de dezvoltare personala

In aceasta perioada se desfasoara la Londra conferinta internationala de dezvoltare personala a lui Anthony Robbins, seminar cu un impact deosebit asupra participantilor, dar si asupra noastra a celor interesati si care-l urmarim, in mod special dupa ce vom afla mai multe detalii la finalul evenimentului.

Precum stim, Tony Robbins este la momentul actual unul dintre cei mai mari oameni de dezvoltare personala la nivel mondial. Este speaker, autor si trainer motivational, care  inspira multe persoane, fiind considerat expertul numarul 1 la nivel mondial in dezvoltare personnala si psihologia succesului si a schimbarii.

Intamplator, tot in aceasta perioada ii citesc una din cartile sale: Putere nemarginita. Pentru mine este una din cele mai bune carti de dezvoltare personala citite si am citit destul de multe in ultima vreme pe aceasta tema.

Tony Robbins este pentru mine un mentor in ceea ce priveste optimizarea resurselor pentru a obtine succesul in viata, in ceea ce priveste comunicarea cu cei din jur, persuasiunea si in mod special atingerea obiectivelor.

Va recomand cu caldura sa-l urmariti la conferinta TED, unde a sustinut un renumit discurs despre motivare si antrenare catre succes.

Anthony Robbins pe TED

Alte resurse cu si despre Tony Robbins puteti urmari aici:

http://www.tonyrobbins.com
http://www.anthony-robbins.org.uk
http://en.wikipedia.org/wiki/Tony_Robbins

Asteptam detalii de la evenimentul Londra 2012, asa ca voi reveni cu mai multe detalii.

Articol scris de Florentina Cîrlan.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *